CASE DE MARCAT

Olivetti Italia, reprezentata in exclusivitate in Romania prin compania Scale Expert srl, este o marca cu experienta de peste un secol in Italia si in lume, o adevarata protagonista in evolutia digitala din sectorul retail si ITC. Portofoliul Olivetti cuprinde produse si solutii fiscale evoluate, gandite pentru automatizarea eficienta a proceselor comerciale.

Cu o experienta vasta in domeniul echipamentelor fiscale, Scale Expert srl pune la dispozitia clientilor sai mai multe modele de Case de marcat fiscale Olivetti pentru magazine si retele de magazine, Ho.Re.Ca, depozite, farmacii etc.
Noile case de marcat Olivetti, cu jurnal electronic sunt conforme cu noua lege fiscala 2018 si se remarca prin fiabilitate, design modern si performante ridicate, viteze mari de tiparire, export facil date XML, timp de raspuns rapid, taste directe de tiparire JE/Facturi, tiparire logo pe bon, generare si tiparire Qr code pe bon, integrare facila cu aplicatiile software de pe piata.
In plus, prin aplicatia retail Nettun@ Cloud Olivetti (serviciu GRATUIT pentru primul an de abonament), puteti avea acces de oriunde si in orice moment, prin remote la propria casa de marcat pentru monitorizarea vanzarilor, actualizarea preturilor si promotiilor din punctul de vanzare.

In functie de specificul activitatii Dvs, echipa Scale Expert si reteaua sa nationala de parteneri autorizati va vor recomanda echipamentul fiscal potrivit activitatii Dvs. si furniza toate serviciile necesare pentru:

·         Fiscalizare

·         Programarea articolelor in casa de marcat

·         Service in garantie si post-garantie la nivel national. 

Pentru orice informatii tehnice, departamentul service case de marcat Olivetti va sta la dispozitie prin email: service.olivetti@bpc.ro sau telefonic: 021.224.03.22.


Daca doriti sa achizitionati o cantitate mai mare de case de marcat sau alte accesorii si consumabile, va rugam sa ne solicitati o oferta personalizata pe adresa de email: andreea.nastasia@bpc.ro sau telefonic, la 0744.312.528.

 

Va multumim.

 

Echipa Scale Expert


Casa de marcat Olivetti FORM100 cu jurnal electronic

Casa de marcat Olivetti FORM100 cu jurnal electronic

Casa de marcat FORM100 conforma cu noua lege fiscala 2018 este casa de marcat cu jurnal e..

855,00 LEI Fără TVA: 718,49 LEI

Casa de marcat Olivetti FORM200 cu jurnal electronic

Casa de marcat Olivetti FORM200 cu jurnal electronic

Casa de marcat FORM200 este noua casa de marcat electronica Olivetti, cu design modern si culo..

1.275,00 LEI Fără TVA: 1.071,43 LEI

Casa de marcat Olivetti PRT400FX cu jurnal electronic, afisaj client si tastatura

Casa de marcat Olivetti PRT400FX cu jurnal electronic, afisaj client si tastatura

Casa de marcat Olivetti PRT400FX cu jurnal electronic reprezinta ultima generatie de imprimant..

2.799,00 LEI Fără TVA: 2.352,10 LEI

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Vrei sa fii la curent cu ultimele oferte? Aboneaza-te acum la newsletter.